Τρίπολη: Λακωνία και Μεσσηνία επισκέφθηκε ο ΓΓ Υποδομών Γ. Δέδες

Ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στους νομούς Λακωνίας και Μεσσηνίας ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των θεσμών των δυο περιοχών και τους ενημέρωσε για την αναθεώρηση της σύμβασης παραχώρησης του αυτοκινητοδρόμου της Ανατολικής Πελοποννήσου, για το τμήμα Λεύκτρο- Σπάρτη και για την ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού της Καλαμάτας.

Ο κ. Δέδες, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ Τρίπολης και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες θα έχει ολοκληρωθεί τμήμα Λεύκτρο – Σπάρτη αφού ως τα μέσα Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο.
Τόνισε επίσης πως η συγκεκριμένη σύμβαση που αναθεωρήθηκε περιλαμβάνει ευνοϊκούς όρους για το Δημόσιο που κέρδισε 106 εκατ. ευρώ, από τις αποζημιώσεις παραχωρησιούχου και κατασκευαστή και κοινωνικά μέτρα οικονομικής ανακούφισης των χρηστών του αυτοκινητόδρομου όπως αναλογικό σύστημα πληρωμής διοδίων και εκπτώσεις από τις διελεύσεις για τους πολίτες της Πελοποννήσου που θα χρησιμοποιούν συχνά τον αυτοκινητόδρομο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος