Τρίπολη: Η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της για τους αδιόριστους του ΑΣΕΠ

“Φαίνεται ότι μία προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης υλοποιείται. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό, γιατί έτσι, εφαρμόζεται μία δικαιοσύνη, μία ισότητα και μία αξιοκρατία”.

Αυτό δήλωσε, χθες το μεσημέρι απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης και απ’ την μεσημεριανή ραδιοεφημερίδα, η κ. Αδαμαντία Δούλου, απ’ το Σωματείο των Αδιόριστων του ΑΣΕΠ, μιλώντας για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης πάνω σ’ αυτό το θέμα που εκκρεμεί εδώ και αρκετά χρόνια με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Και συνέχισε η κ. Δούλου:”Έχουν ήδη πιάσει εργασία, περίου 1.500 άτομα, ενώ περιμένουμε να ενταχθούν στη διοίκηση και οι υπόλοιποι. Όλοι είναι μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ, όλοι έχουν πάρει ΦΕΚ διορισμού, όλοι έχουν καταθέσει χαρτιά. Λόγω των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, οι προσλήψεις μας, είχαν παγώσει και τίποτα δεν έλεγε να κινηθεί, κάτι παράνομο και αντισυνταγματικό. Πολλοί άνθρωποι απ’ εμάς, περιμένουν ουκ ολίγα χρόνια, έχουν ήδη κάνει οικογένειες, έχουν ήδη αλλάξει την εργασιακή τους κατεύθυνση και ίσως μερικοί δεν αποδεχθούν τον διορισμό, αφού η ζωή τους, όλα αυτά τα χρόνια, διέγραψε άλλη πορεία. Περιμένουμε να τελειώσουν όλα ομαλά, γιατί αυτά που περάσαμε, μόνο εμείς και οι οικογενειές μας τα γνωρίζουν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος