Τρίπολη: Ελλείψεις εξεταστών στο Συγκοινωνιών ισχυρίζεται ο Κακοκέφαλος

Να γνωστοποιήσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, εδώ και χρόνια, με την έλλειψη υπαλλήλων-εξεταστών της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, επιχείρησε σήμερα το πρωί να πράξει -μέσω συνέντευξής του- στην ΕΡΤ Τρίπολης, ο κ. Γιάννης Κακοκέφαλος (μέλος δ.σ. Συλλόγου Εξεταστών Οδήγησης Λακωνίας, πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος ιδιωτικής εταιρείας εκμάθησης οδήγησης).

” Το πρόβλημα με τον μη ικανό αριθμό υπαλλήλων στην εν λόγω Υπηρεσία υφίσταται εδώ και χρόνια. Αποδυναμώθηκε το έμψυχο υλικό στο Συγκοινωνιών λόγω της μεταφοράς υπαλλήλων σε Δήμους της Λακωνίας, με αποτέλεσμα οι Επιτροπές Εξέτασης του Υπουργείου Συγκοινωνιών να υπολειτουργούν και το καλοκαίρι να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα”. Και συνέχισε: ” Μόλις ένα (1) άτομο αντιστοιχεί για κάθε ιδιώτη-εκπαιδευτή, κάθε εβδομάδα, τέσσερα (4) άτομα το σύνολο για το μήνα δηλαδή, αφού τέσσερις (4) είναι οι Σχολές. Οι εξεταστές είναι μόλις τέσσερις (4) και έτσι αργεί πολύ η διαδικασία για τα διπλώματα με ότι αυτό συνεπάγεται για απώλεια εσόδων για εμάς και φυσικά για το κράτος”. Ο κ. Κακοκέφαλος, υποστήριξε ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί άμεσα. ” Τον Νοέμβριο, θα γίνουν σεμινάρια για έξι (6) υπαλλήλους, ώστε αυτοί να πάρουν πιστοποίηση και να μπορούν έτσι να κάνουν τις εξετάσεις. Καλούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου να μεριμνήσει ώστε τα σεμινάρια αυτά να μην αργήσουν και να υπάρξει έτσι, οριστική λύση.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ