Τρίπολη: Διαβούλευση για την αναδιαρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών

Από την Τρίπολη έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ξεκίνησε σήμερα ο δεύτερος κύκλος παρουσιάσεων των Σχεδίων αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος, στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Η παρουσίαση γίνεται στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Με αφορμή τις παρουσιάσεις του σχεδίου αναδιάρθρωσης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχαμε δεσμευτεί, ως υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ότι τα σχέδια αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών θα τεθούν υπόψη των τοπικών φορέων και των κοινωνιών. Και αυτό κάνουμε με τις παρουσιάσεις που έχουμε προγραμματίσει σε όλη τη χώρα. Η διαδικασία αυτή μας έχει προσδώσει μια δυναμική, που μας επιτρέπει να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, να βελτιώσουμε τα επιμέρους σχέδια αναδιάρθρωσης και να παρέμβουμε όπου απαιτείται, έτσι ώστε τα τελικά Σχέδια να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρη και κυρίως πιο αποτελεσματικά, προς όφελος των πολιτών». Τα αποτελέσματα από τις παρουσιάσεις κρίνονται ιδιαίτερα εποικοδομητικά, καθώς μέσα από τη διαβούλευση με τους τοπικούς εκπροσώπους και φορείς υποβ’αλλονται προτάσεις και εξάγονται συμπεράσματα, που θα συνεκτιμηθούν, με γνώμονα την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη κατάρτιση του τελικού Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, με βάση τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Οι παρουσιάσεις του Σχεδίου θα συνεχιστούν το προσεχές χρονικό διάστημα σ τη Δυτική Ελλάδα, το Βόρειο Αιγαίο, το Νότιο Αιγαίο, την Κρήτη και την Αττική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ