Τρίπολη: Αποκλεισμοί υπηρεσιών και εναλλακτικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες

Κανονικά διεξάγεται από χθες η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών –Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού μετά την αποχώρηση των αγροτών από το συγκεκριμένο μπλόκο.

Οι Κορίνθιοι αγρότες αύριο το απόγευμα θα συγκεντρωθούν στο Λουτράκι για να συζητήσουν τη περαιτέρω στάση τους, επιμένουν στα αιτήματα τους και ζητούν να αποσαφηνιστεί από την κυβέρνηση το ζήτημα των τεκμηρίων διαβίωσης και αυτό του κόστους παραγωγής.
Οι Αρκάδες παραμένουν στο μπλόκο της Νεστάνης, κατά διαστήματα αποκλείουν τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως και προσανατολίζονται και σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων.
Στη Λακωνία μετά από ευρεία σύσκεψη που έγινε στη Σκάλα οι αγρότες αποφάσισαν από αύριο Παρασκευή να προχωρήσουν σε κατάληψη των υπηρεσιών του Διοικητηρίου του νομού.Στην Αργολίδα ενεργό παραμένει το μπλόκο της Δαλαμανάρας που συντάσσεται με τα αιτήματα της Νίκαιας. Στη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Πελοπόννησο θα εκπροσωπήσει ο κ. Αγγέλου που είναι πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος