Τρίπολη: ” Απίστευτα ποσά για μελέτες δίνει η Περιφέρεια” υποστηρίζει ο Γόντικας

Για τα χρηματικά ποσά που δαπανά για τη σύνταξη μελετών, εν’όψει οδικών έργων, αναφέρθηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της «Λαικής Συσπείρωσης», στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου,Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Νίκος Γόντικας.

Δήλωσε τα εξής: ‘’ Είναι ανεπίτρεπτο τη στιγμή που υπάρχει ανεργία, τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει, η Περιφέρεια Πελοποννήσου –μέσω της Οικονομικής Επιτροπής-να διαθέτει 18.876.600 ευρώ για σύνταξη μελετών σε ιδιωτικά μελετητικά γραφεία. Φανταστείτε τι θα γίνει με τα έργα, τους διαγωνισμούς και τους εργολάβους. Εμείς ζητάμε όλα αυτά να γίνονται μέσα από δημόσιο φορέα, ώστε αυτά τα τεράστια ποσά να πηγαίνουν σε μόνιμους εργαζομένους-επιστήμονες των υπηρεσιών, σε δημόσιες δομές και όχι σε μετόχους ιδιωτικών εταιρειών, που στη συνέχεια αφήνουν και απλήρωτους ή πληρώνουν για εξαρτημένη σχέση εργασίας, με μπλοκάκι τους μηχανικούς και τους αρχιτέκτονες που υποστηρίζουν ότι απασχολούν’’, κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Γόντικας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ