Τρίπολη: 1ο Παλλακωνικό τουρνουά Ποδοσφαίρου

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας και ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», διοργανώνουν τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και ώρα 09.00 μέχρι 19.45΄ (και τις δύο ημέρες), το 1ο Παλλακωνικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά, μεταξύ δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, καθώς και Ακαδημιών όλης της Λακωνίας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, σε συνδιοργάνωση της Περιφερειακής ενότητας Λακωνίας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

1. Δευτέρα 18 Απριλίου 2016: Από ώρα 09:00 μέχρι ώρα 13:45 θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Λακωνίας. Στις 13:50 θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 15:00 μέχρι 19:45 θα αγωνιστούν οι Ακαδημίες της Λακωνίας. Στις 19:50 θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.

2. Τρίτη 19 Απριλίου 2016: Από ώρα 09:00 μέχρι ώρα 13:45 θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των Γυμνασίων της Λακωνίας. Στις 13.50΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών, σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 15:00 μέχρι 19:45 θα αγωνιστούν οι Ακαδημίες της Λακωνίας. Στις 19:50 θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν.

3. Τρίτη 19 Απριλίου 2016: Στις20:10 θα ξεκινήσει η απονομή πλακετών στους Οργανωτές, συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες στο τουρνουά.
Είκοσι χρόνια καθημερινού αγώνα – αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης, διαβίωσης – χιλιάδων παιδιών που περιμένουν από όλους εμάς μια ουσιαστική ανταπόκριση….
Ας είμαστε όλοι εκεί! «Αν ενωθούμε όλοι………, θα τα καταφέρουμε»

Πηγή ΦΩΤΟ:hamogelo.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος