Τίτλοι Περιφέρειας 9-5-2019 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Χανιά

Αύριο το βράδυ αναμένεται να παραδοθεί ξανά στην κυκλοφορία η γέφυρα του Πλατανιά, γεγονός που θα διευκολύνει τη μετακίνηση των επισκεπτών στον νομό.

Καβάλα

Ογκολογικό Συνέδριο με τίτλο, «Σύγχρονοι θεραπευτικοί χειρισμοί για τον ογκολογικό ασθενή-Από την έγκαιρη διάγνωση στην αποτελεσματική», διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στη Δράμα. Θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 12 Μαΐου.

Ζάκυνθος

Η διεπιστημονική ομάδα της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας Ζακύνθου έχει εντάξει στο πρόγραμμα δράσεων της ημερίδα με θέμα, «Διατροφικές Συνήθειες και Υγεία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 11.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου.

Κοζάνη

Υπογράφηκε μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ το συμφωνητικό εκμίσθωσης οικοπέδου στην περιοχή Μερά, με σκοπό την ανέγερση νέου σύγχρονου υπεραστικού σταθμού που θα βοηθήσει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης των Γρεβενών.

Βόλος

Έκθεση επαγγελματικής εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή μαθητών όλων των ΕΠΑΛ τoυ νομού Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Παυσίλυπο.

Πύργος

Νέα κλοπή σημειώθηκε σε δύο αντλιοστάσια του Τομέα Εγγείων Βελτιώσεων Μυρτουντίων. Η ζημιά ανέρχεται σε 15 χιλιάδες ευρώ.

Λάρισα

Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένου ατόμου. 1.800 ευρώ απέσπασαν από 80χρονη γυναίκα στη Λάρισα απατεώνες, με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου.

Ρόδος

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Κω για τον εντοπισμό των δύο δραστών που χθες το πρωί, με την απειλή μαχαιριού, απέσπασαν το ποσό των 1.000 ευρώ από ιδιοκτήτρια αρτοποιείου.

Σέρρες

Την Κυριακή η αναβίωση της Μάχης των Οχυρών στο Ρούπελ.

Τρίπολη

Μνημείο προς τιμή των δυτών που βούτηξαν στις αρχές του 20ου αιώνα στο Ναυάγιο των Αντικυθήρων και έφεραν στο φως τον παγκοσμίως γνωστό Μηχανισμό και άλλα σπουδαία ευρήματα θα ανεγερθεί στα Αντικύθηρα. Το μνημείο θα φιλοτεχνήσει η γλύπτρια Νικολίτσα Λεοντή.

Πάτρα

«Το μέλλον της επιστήμης, το δικό μας παρόν» είναι το θέμα του φετινού φεστιβάλ «Patra’s Science Festival», που ξεκίνησε στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ιωάννινα

Με το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού έγιναν τα εγκαίνια του νέου ταρτάν και των υπόλοιπων νέων υποδομών στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων. Το έργο χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 660 χιλιάδων ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ