Τίτλοι Περιφέρειας 22-3-2017 (audio)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Περιφέρεια σε τίτλους.

Κέρκυρα

Τεράστιο έλλειμμα του νοσοκομείου σε προσωπικό περιέγραψε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Μάκης Μπούκας.

Ζάκυνθος

Σε εξέλιξη η σταδιακή αποκομιδή των απορριμμάτων, με προσωρινή εναπόθεσή τους στον ΧΥΤΑ του Σκοπού και ανοιχτό το ενδεχόμενο για «σπάσιμο» της ενδιάμεσης διαδικασίας διαχείρισης στα δύο, πρώτα στο Γαλάρο και μετά στον Λίβα.

Χανιά

Σε στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11, σήμερα και αύριο, προχωρά η ΕΛΜΕ Χανίων με αφορμή τα ζητήματα της ειδικής αγωγής. Αύριο, συγκέντρωση στο 4ο ΓΕΛ Χανίων και διαμαρτυρία στην Αντιπεριφέρεια.

Βόλος

Νέες δράσεις από τη «Συμμαχία για το Νερό», όπως αφισοκολλήσεις, συνεντεύξεις τύπου και κινητοποίηση με πανό και ενημερωτικά φυλλάδια την ημέρα της παρέλασης της 25ηςΜαρτίου, για να ενημερωθούν οι πολίτες για τον Βιολογικό.

Καρδίτσα

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Αναγέννησης και Ρομά Καρδίτσας και Σοφάδων πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο, με σύνθημα, «Όχι στον Ρατσισμό».

Αιγαίο

Έρευνα του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου αποτυπώνεται η προσφορά των δημόσιων υπηρεσιών της Λέσβου σε ζητήματα υποδοχής, καταγραφής, φιλοξενίας, περίθαλψης και διαδικασίας ασύλου μεταναστών και προσφύγων, θα παρουσιαστεί σήμερα στη Μυτιλήνη.

Ικαρία

Τη μη μεταφορά των μαθητών των δημοτικών σχολείων στον δήμο Ευδήλου καταγγέλλουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων.

Φλώρινα

Μνημόσυνο στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου στην τοπική κοινότητα Αετού.

Σέρρες

Νέο υπερσύγχρονο υπέρηχο, αξίας 40.000 ευρώ, απέκτησε το νοσοκομείο Σερρών.

Ρόδος

Καμπάνια ενημέρωσης για τη συμπεριφορά στο δρόμο με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας, ξεκινά από σήμερα η Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων Ρόδου.

Πάτρα

Νύχτα τρόμου στα Αραχωβίτικα Αχαϊας για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Δύο άτομα ακινητοποίησαν την κόρη τους και τους άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Πύργος

Ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας προχωρά τις διαδικασίες για την ανακαίνιση και επαναλειτουργία εντός του έτους του Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, που παραμένει κλειστό από το 2008.

Τρίπολη

254 μαθητές από όλη την Πελοπόννησο πήραν μέρος στο Παμπελοπονησιακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού, που έγινε στο 4ο Λύκειο Κορίνθου.

Ιωάννινα

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της για το 2016 παρουσιάζει τη Δευτέρα η Περιφέρεια Ηπείρου, σε ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου.

Τρίκαλα

Διπλή διάκριση για τα Τρίκαλα στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, με την ομάδα του 7ου Λυκείου Τρικάλων να κατακτά την πρωτιά, και την ομάδα του Εργαστηρίου Ρομποτικής του Αναπτυξιακού Κέντρου Θεσσαλίας να παίρνει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του Γυμνασίου.

Κομοτηνή

Το Βραβείο Γκίνες διεκδικούν επαγγελματίες της Θράκης, παρασκευάζοντας, στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως Παραδοσιακό Θρακιώτικο Καβουρμά, με 14 μέτρα μήκος και 400 κιλά βάρος.

Ηράκλειο

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή στον αγώνα δρόμου «Run Greece-Ηράκλειο», που θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο κέντρο της πόλης, στις 30 Απριλίου.

Λάρισα

Στη Λάρισα θα διεξαχθεί το «Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος» του 2017. Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν Δήμος Λαρισαίων και Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ