Στις 20 Ιουλίου αρχίζει το 37ο Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου

Για 37η φορά διεξάγεται φέτος το Φεστιβάλ Πορτοχελίου για την τέχνη και τον πολιτισμό.

Το φεστιβάλ ξεκινά στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 9 Αυγούστου με επίκεντρο το κτήμα “Μάνεση”, στο Πόρτο Χέλι

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες και καθηγητές ανωτάτων ιδρυμάτων από 9 χώρες θα ερμηνεύσουν έργα του 19ου, 20ου και 21ου αιώνα. Επίσης, θα παρουσιαστούν έργα που έχουν γραφτεί ειδικά για το φεστιβάλ, ενώ θα γίνουν δύο συναυλίες σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Επίσης, θα διεξαχθεί εργαστήρι μουσικοκινητικής, καθώς και άλλες δράσεις (βιώσιμη ανάπτυξη, περιβάλλον, διατροφή, σεμινάρια). Όλες οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 9.15 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Γρηγοράκη, υποστηρίζουν ο Σύλλογος Φίλων Πορτοχελίου, ο Δήμος Ερμιονίδας, η Κοινότητα Πορτοχελίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”Φάρος” και διάφοροι χορηγοί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ