Λάρισα: Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους στο «Χορίαμβο»

Νέα τμήματα ζωγραφικής ξεκινούν στο εργαστήρι του Χορίαμβου για παιδιά και εφήβους, με την ευθύνη του εικαστικού Θανάση Μακρή.

Ο Θανάσης Μακρής γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986. Σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών στο Lecce της Ιταλίας. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ζωγραφική στο εργαστήρι του πατέρα του Αποστόλη Μακρή. Έχει στο ενεργητικό του, συμμετοχές σε ατομικές και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

Το εργαστήρι δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με την τέχνη μέσα από την ζωγραφική και να προσεγγίσουν τεχνικές δημιουργίας. Στόχος η έκφραση του παιδιού και του εφήβου, η εξωτερίκευση του ψυχικού του κόσμου, η αξιοποίηση των δημιουργικών του ικανοτήτων και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων του.

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνάντηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος