Σκόπελος: Ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2015

Μόνο η λέξη «πανδαισία» μπορεί να αποδώσει σε κάποιο βαθμό τις έντονες στιγμές που βίωσε ολόκληρο το νησί της Σκοπέλου το τριήμερο 17-18-19 Ιουλίου, με τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Masters του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2015.

Τις αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκτίνασσαν στα ύψη οι εκπληκτικές προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, που πραγματικά άφησαν ανεξίτηλα χαραγμένες παραστάσεις στη μνήμη όσων βίωσαν αυτό το πανηγύρι του αθλητισμού. Το σκηνικό που στήθηκε στην Άμμο της Σκοπέλου ανέδειξε με τον πιο παραδειγματικό τρόπο τις δυνατότητες και τις προοπτικές των φορέων του νησιού, που σε αγαστή συνεργασία έφεραν σε πέρας έναν άθλο, όπως χαρακτηρίστηκε και από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας η διοργάνωση.

Το 2Χ2 πανηγύρισαν στη Σκόπελο οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Δημήτρος Νιώπας επικρατώντας με 2-0 σετ των Ανδρόνικου Βανδώρου και Γιώργου Μονιάκη στον τελικό ανδρών.

Τον παρθενικό τους τίτλο στο τουρνουά masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2015 πανηγύρισαν οι Πηγιάννα Μεθνίτη και Πέννυ Καραγκούνη επικρατώντας με 2-1 σετ των Α. Δηλαβέρη και Α. Τέζα στον τελικό των γυναικών.

Το τουρνουά διοργανώθηκε σε συνεργασία Δήμου Σκοπέλου, Περιφέρειας Θεσσαλίας και ΑΟ Σκοπέλου. Το παρακολούθησαν πλήθος κόσμου αλλά και ο ίδιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλο Νίκο Πλωμαρίτη,

Η φωτογραφία είναι από το: www.efimerida-sporades.blogspot.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ