Σέρρες : Θ. Λεονταρίδης : « Το χειρότερο ποσοστό στην ιστορία σημείωσε η Ν.Δ. στις Σέρρες»  

Ευθείες βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Θεόφιλος Λεονταρίδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Σερρών, σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει και σε επιστολή του, «  για πρώτη φορά στην ιστορία σε επίπεδο Νομού η διαφορά των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία ήταν τόσο μικρή.  Κάτι έφταιξε. Και αυτό πρέπει να αναζητηθεί. Γι’ αυτό σίγουρα δεν είναι υπεύθυνος ο Σερραϊκός λαός. Λάθη στρατηγικής και τακτικής έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Αν θέλουμε να μιλάμε με καθαρές κουβέντες, δεν εμπνεύσαμε, δεν πείσαμε όσο θα έπρεπε. Είμαστε όλοι στο μικροσκόπιο του Σερραϊκού λαού να κρίνει ποιοι ολιγώρησαν και επαναπαύθηκαν και ποιοι αγωνίσθηκαν πραγματικά. Τολμώ να πω ότι ως απλός στρατιώτης της παράταξης και Υποψήφιος Βουλευτής έδωσα, όπως πάντα, με αποφασιστικότητα όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της πατρίδος και του Σερραïκού λαού.

Αν αυτό είχε γίνει συλλογικά και συνολικά σε επίπεδο Νομού τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα, αντάξια της πολιτικής ιστορίας και παράδοσης του Νομού.

».  Ο κ. Λεονταρίδης, επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνει απολογισμός μέσα στο κόμμα για το εκλογικό αποτέλεσμα και εκεί θα είναι πιο συγκεκριμένος στην κριτική του. Για το ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές , δήλωσε πως είναι νωρίς, αλλά εξήρε την προσπάθεια του κ. Μεϊμαράκη, για το χρονικό διάστημα που ηγούνταν το κόμμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση :

« Τα αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο προβληματισμού το επόμενο διάστημα για τη Νέα Δημοκρατία.

Παρ’ όλο τον μεγάλο και έντιμο αγώνα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας  Ευάγγελου Μεïμαράκη που με ενωτικό και ειλικρινή λόγο προσπάθησε να αναδείξει τα προβλήματα του τόπου μας και να προτείνει λύσεις  για την επόμενη ημέρα , οι Έλληνες πολίτες αποφάσισαν τη συνέχιση της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Η απόφαση των πολιτών σεβαστή και η ευθύνη τους μεγάλη. Απομένει η δικαίωση τους στην πράξη για να πάει η Ελλάδα μπροστά.

Τολμώ να πω ότι ως απλός στρατιώτης της παράταξης και Υποψήφιος Βουλευτής έδωσα, όπως πάντα, με αποφασιστικότητα όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της πατρίδος και του Σερραïκού λαού.

Αν αυτό είχε γίνει συλλογικά και συνολικά σε επίπεδο Νομού τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα, αντάξια της πολιτικής ιστορίας και παράδοσης του Νομού.

Για πρώτη φορά στην ιστορία σε επίπεδο Νομού η διαφορά των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία ήταν τόσο μικρή.

Κάτι έφταιξε. Και αυτό πρέπει να αναζητηθεί.

Γι’ αυτό σίγουρα δεν είναι υπεύθυνος ο Σερραïκός λαός. Λάθη στρατηγικής και τακτικής έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Αν θέλουμε να μιλάμε με καθαρές κουβέντες, δεν εμπνεύσαμε, δεν πείσαμε όσο θα έπρεπε.

Είμαστε όλοι στο μικροσκόπιο του Σερραïκού λαού να κρίνει ποιοι ολιγώρησαν και επαναπαύθηκαν και ποιοι αγωνίσθηκαν πραγματικά.

Οφείλουμε όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Σερραίους και τις Σερραίες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεïμαράκη.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη Νέα Κυβέρνηση η οποία οφείλει να τηρήσει όλα όσα υποσχέθηκε . Επίσης συγχαίρω και εύχομαι καλή επιτυχία στους νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ν. Σερρών στο δύσκολο έργο τους. Και φυσικά εύχομαι στη Νέα Δημοκρατία και σε όλους εμάς που ανήκουμε σ΄ αυτή αφού κάνουμε τον απολογισμό μας να αποκτήσουμε σύντομα τον χαρακτήρα της μεγάλης Ευρωπαïκής Κεντροδεξιάς παράταξης η οποία εγγυάται την Ευρωπαïκή προοπτική της χώρας αλλά και την προστασία όλων των χαμηλών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον διαχωριστική γραμμή μεταξύ «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών» η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων για να καταφέρει να πείσει τους πολίτες για την ιδεολογική και προγραμματική της υπεροχή.

Εγώ όπως πάντα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι έντιμα και καθαρά στην πρώτη γραμμή για τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας κοιτάζοντας στα μάτια τον κάθε πολίτη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος