Σέρρες : Συναυλία με τον Παναγιώτη Μάργαρη

Μια μοναδική μουσική παράσταση, με τους ήχους της κιθάρας του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη θα δοθεί  στο Δημοτικό Θέατρο Αστέρια Σερρών Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 21.00. Ο κύριος κορμός του προγράμματος περιλαμβάνει κομμάτια για σόλο κιθάρα τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη “Με τη μαγεία της κιθάρας”, συνθέσεις από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας, καθώς και διασκευές του σε τραγούδια ιστορικών ρόκ συγκροτημάτων (Rolling Stones, The Doors, Queen, Eagles).

Εκτός όμως από τα κομμάτια για σόλο κιθάρα, στο πρόγραμμα της συναυλίας υπάρχουν και τραγούδια τα οποία θα ερμηνεύσει ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της νέας γενιάς, ο Απόστολος Ρίζος.

Θα ακουστούν τραγούδια κλασικών Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Λοίζος), αγαπημένα κομμάτια νεότερων δημιουργών, καθώς και κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος