Σέρρες: Κλέφτες 17 και 19 ετών είχαν «ρημάξει» καταστήματα της πόλης

Συνελήφθησαν δυο νεαροί 17 και 19 ετών, που είχαν «ρημάξει» καταστήματα της πόλης των Σερρών, ενώ εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές και απόπειρες κλοπών.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, οι δύο νεαροί  ενεργώντας από κοινού και κατά το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του 2015, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις καταστημάτων, αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι είχαν διαρρήξει συνολικά 7 καταστήματα, από όπου αφαίρεσαν ποσό πάνω από 450 ευρώ, φιάλες αλκοολούχων ποτών και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ επιπλέον είχαν διαρρήξει και άλλα 4 καταστήματα, από τα οποία δεν αφαίρεσαν οτιδήποτε.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την Δευτέρα  τα ξημερώματα οι δύο νεαροί, καθώς προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο καταστήματα στις Σέρρες, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 18χρονου εντοπίστηκε ο κλεμμένος φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του, ενώ από την οικία του 19χρονου κατασχέθηκε ένα ειδικό σφυρί θραύσης υάλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος