Υπογράφηκε η κατασκευή του περιμετρικού δρόμου της Ηράκλειας  

“Έπεσαν” οι υπογραφές  για τον περιμετρικό δρόμο Ηράκλειας παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στο γραφείο του δημάρχου Ηράκλειας, Γεώργιου Κουτσάκη, ένα έργο ζωτικής σημασίας για το Δήμο, καθώς δεν θα μπαίνουν τα μεγάλα οχήματα  μέσα στην Ηράκλεια.Από τον δήμαρχο Ηράκλειας τέθηκε μεταξύ άλλων στον Υπουργό η μελέτη για τα Αντιπλημμυρικά έργα για τη βελτίωση της αρδευτικής διώρυγας, τη μελέτη για τις ασφαλτοστρώσεις όπου υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Ο Υπουργός τόνισε: «Στο Υπουργείο Υποδομών έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια ώστε να διαθέσουμε και στο Δήμο Ηράκλειας σημαντικά κονδύλια κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να βελτιώσουμε την οδοποιία του Δήμου. Δεν σταματάμε εδώ έχουμε και άλλα έργα να αναδείξουμε και θέλω να ελπίζω στην καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο Ηράκλειας έτσι ώστε αυτά τα έργα να αρχίσουν να υλοποιούνται».

Ο κ. Κουτσάκης ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη συμπαράστασή του, καθώς όπως δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί λύνει σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα της Ηράκλειας και αυτό θα αποτυπωθεί με το πέρας του έργου».

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  Αποχέτευσης  κ. Τζήκας αναφέρθηκε στην βοήθεια του υπουργού στη χρηματοδότηση για την ένταξη της Επιχείρησης στο πρόγραμμα “Αξία” και την χρηματοδότηση της με 1.500.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος