Τρεις συλλήψεις στη Θεσ/νικη από Σερραίους αστυνομικούς – Κατασχέθηκαν ηρωίνη και υγρή μεθαδόνη

Χειροπέδες για ένα ζευγάρι (43χρονη γυναίκα και 51χρονος άνδρας) και για έναν ακόμη 45χρονο, χθες το απόγευμα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Η 43χρονη μαζί με τον 45χρονο παρέλαβαν από βάση οδικής πινακίδας στη Σίνδο συσκευασία ηρωίνης 314 γραμμαρίων, την οποία και πέταξαν από το όχημά τους μετά τον εντοπισμό τους και τη διαδικασία ελέγχου από τους αστυνομικούς οι οποίοι άμεσα τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα ηρωίνης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αντρόγυνου, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 51χρονος σύζυγος της γυναίκας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 φιαλίδια υγρής μεθαδόνης βάρους 905,2 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 10 ναρκωτικά χάπια και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος