Το πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών για την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2022

Παραστάσεις από την Παιδική Σκηνή και την Πειραματική Σκηνή, συναυλίες και εκθέσεις στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια», τιμητικά αφιερώματα, επετειακές εκδηλώσεις μνήμης, συναντήσεις-συζητήσεις με προσωπικότητες της επιστήμης, της τέχνης και της κοινωνίας περιλαμβάνει το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών για την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Γ.Ανδρέου, οι άξονες του νέου προγράμματος περικλείουν: την επέτειο μνήμης των Ιστορικών Γεγονότων του 1922 στη Μικρά Ασία με έμφαση στον ρόλο των γυναικών,το τιμητικό αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου συγγραφέα και το νέο θεσμό που εγκαινιάζεται φέτος, με γενικό τίτλο «Βυζαντινές Σέρρες».

Το πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών για την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2022Από τον Νοέμβριο, η παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών σε συνεργασία με την Ομάδα «Συντεχνία του Γέλιου» θα ανεβάσει την παιδική παράσταση «Μορμόλης».

«Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει τον πολιτιστικό χάρτη της πόλης» δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος ο Δήμαρχος Σερρών Αλ.Χρυσάφης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος