Συνεργασία Δήμου Σερρών και Συλλόγου Φίλων Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων

Στο πλαίσιο για μία πιο ασφαλή κοινωνία, αναλαμβάνοντας δράση για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Άννα Κωστοπούλου υπέγραψαν, συμφωνητικό, για τη βραχυπρόθεσμη φιλοξενία κακοποιημένων γυναικών, σε χώρο που διαθέτει ο Σύλλογος.

Στόχος της συμφωνίας μεταξύ των δύο φορέων, είναι η προστασία και η υποστήριξη των γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση, προκειμένου να βρουν φιλοξενία σε ένα ασφαλές περιβάλλον, που θα παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμφωνητικού, η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα δήλωσε πως η  «Η ασφαλής φιλοξενία και η υποστήριξή τους σε κάθε επίπεδο είναι αναγκαία για να βοηθήσουμε αυτές τις γυναίκες να επανακαθορίσουν τη ζωή τους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις δράσεις, που θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας απαλλαγμένης από κάθε μορφή βίας».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Άννα Κωστοπούλου εξήρε το έργο που επιτελεί το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Σερρών, τονίζοντας την άψογη συνεργασία που υπάρχει με το προσωπικό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος