Συναυλία στις Σέρρες για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συναυλία στις Σέρρες για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συναυλία για την συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε σήμερα  το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας, στην πόλη των Σερρών.

Ήταν μια πρωτοβουλία που διοργανώθηκε από εργατικά σωματεία, συλλόγους και φορείς της πόλης των Σερρών και συγκεκριμένα από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών, το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΣ Ν. Σερρών, το Σωματείο υπαλλήλων ΟΤΑ ν. Σερρών, το Σωματείο εργατών επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών, το Σωματείο εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Ν. Σερρών, τον Σύλλογο κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών και τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών.

«Η επιχείρηση της κυβέρνησης για συγκάλυψη και αποποίηση πολιτικών ευθυνών πρέπει να πέσει στο κενό. Καλούμε όλο τον Σερραϊκό λαό, συναδέλφους, σωματεία και φορείς της πόλης μας να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση» ανέφεραν οι συμμετέχοντες.

Παρόλο που ο καιρός δε βοήθησε, οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό  τους και ο κόσμος που συμμετείχε,  από διάφορους χώρους δουλειάς, συνταξιούχοι, φοιτητές, μαθητές, έμειναν μέχρι το τέλος.

Όπως είπαν οι συμμετέχοντες, «το επόμενο  αγωνιστικό ραντεβού θα είναι στις 28/2 στις 11:00 π.μ. μπροστά στην Αντιπεριφέρεια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος