Στρυμονικό Σερρών: Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Με ξεχωριστή λαμπρότητα τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών, στο Στρυμονικό.

Αν και ο σταθμός λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια, οι περιορισμοί της πανδημίας δεν επέτρεψαν τον επίσημο εγκαινιασμό του, οποίος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου, από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Σε μια έκταση έξι στρεμμάτων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις, ειδικά διαμορφωμένους χώρους στάθμευσης και καθορισμένες  αποβάθρες λεωφορείων ο συγκεκριμένος σταθμός, αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των Δήμων Βισαλτίας, Σιντικής και Ηράκλειας.

Στρυμονικό Σερρών: Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛΣτρυμονικό Σερρών: Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Διαθέτει  υποδομή για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι εφοδιασμένος με σύστημα αυτόματης πυρασφάλειας και ανταποκρίνεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα με σεβασμό στις σύγχρονες απαιτήσεις των μεταφορών ,αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον. Με το ποσό των 350.000 ευρώ, μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κάλυψε το σημαντικότερο μέρος του κόστους κατασκευής, ενώ το υπόλοιπο καλύφθηκε από την εταιρεία.

Στρυμονικό Σερρών: Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛΣτρυμονικό Σερρών: Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

«Αποτελεί υπόδειγμα περιφερειακού σταθμού» δήλωσε μεταξύ άλλων στην σύντομη τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Σερρών Ηλίας Παπαγεωργίου. Ευχαρίστησε τους μετόχους και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου, υπογραμμίζοντας την σημαντική συμβολή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και το προσωπικό ενδιαφέρον του Υπουργού Κ.Καραμανλή.

«Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη για όλους μας γιατί παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια εποχή με πρωτόγνωρες προκλήσεις και δυσκολίες, οι υπηρεσίες επιβατικών μεταφορών στο Νομό μας αναβαθμίζονται σημαντικά με το νέο σταθμό Στρυμονικού, που θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Ηράκλειας, της Βισαλτίας και της Σιντικής» υποστήριξε, μεταξύ άλλων. ο  Κ. Καραμανλής.
Στρυμονικό Σερρών: Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛΣτρυμονικό Σερρών: Εγκαινιάστηκε ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Στύλιος, οι βουλευτές της Π.Ε. Σερρών: Φωτεινή Αραμπατζή ,Τάσος Χατζηβασιλείου, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Μπούμπας , ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος,οι Δήμαρχοι Ηράκλειας, Ν.Ζίχνης και Εμμ.Παππά, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Σοφοκλής Φάτσιος, εκπρόσωποι φορέων και μέτοχοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος