Στο Επιμελητήριο Σερρών το πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη – Θα γίνει επιχειρηματικό πάρκο

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, υπεγράφη την Παρασκευή, η σύμβαση μεταξύ του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστου Μέγκλα, και της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου, για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο για 20 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης  10 ετών με σκοπό την δημιουργία “Επιχειρηματικού Πάρκου”.

Στο Επιμελητήριο Σερρών το πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη – Θα γίνει επιχειρηματικό πάρκοΟ κ. Καραμανλής σε δηλώσεις του  επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου, που θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, δίνοντας ευκαιρίες σε start up επιχειρήσεις και τονώνοντας την τοπική οικονομία.

Ο συνεδριακός και εκθεσιακός τουρισμός αποκτά νέα δυναμική προοπτική για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με την υπογραφή της σύμβασης, σημείωσε ο υπουργός.

Στο Επιμελητήριο Σερρών το πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη – Θα γίνει επιχειρηματικό πάρκοΟ πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Μέγκλας, έκανε λόγο για το όραμά του “που είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου Επιχειρηματικού Πάρκου, που αποκτά πλέον σάρκα και οστά και βρίσκει σοβαρό συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος όχι μόνο το ασπάζεται αλλά πιστεύει ακράδαντα στην επιτυχία και πως μπορεί να αποτελέσει έναν επιπλέον σημαντικό πόλο ανάπτυξης για την περιοχή των Σερρών”.

Στην παράδοση της σύμβασης παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Κώστας Παπαπαναγιώτου, ενώ αμέσως μετά ο υπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου όπου εδώ και καιρό ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις με έργα υποδομής και ανάπλασης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος