Στις Σέρρες τη Δευτέρα ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Α. Σπυρόπουλος

Την Π.Ε Σερρών θα επισκεφθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος. Το αναλυτικό πρόγραμμά του θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας τόνισε ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Σερρών Γιώργος Τρέντσιος σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών, σημειώνοντας πως σκοπός της επίσκεψης του κ. Σπυρόπουλου είναι η αναλυτική ενημέρωση για σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός αλλά και οργανωτικά ζητήματα ενόψει των εθνικών εκλογών για τον καλύτερο συντονισμό του Κινήματος.

Ο κ. Τρέντσιος τόνισε πως στο δρόμο για τις εκλογές η Ν.Ε έχει καταρτίσει οργανωτικό πλάνο κινήσεων που περιλαμβάνει επίσκεψη κλιμακίων σε όλο το Νομό για καταγραφή των προβλημάτων και στη συνέχεια η ανάδειξη τους. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σπυρόπουλου θα περιλαμβάνει επίσκεψη στη Φυλλίδα και συνάντηση με παραγωγούς, συναντήσεις με φορείς στις Σέρρες και το απόγευμα στις 7.30 κεντρική ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.

«δυνατό» το Σερραϊκό ψηφοδέλτιο
Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από την αρμόδια Επιτροπή του Κινήματος το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες είπε ο κ. Τρέντσιος, υποστηρίζοντας πως το ενδιαφέρον είναι αυξημένο και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό ψηφοδέλτιο . Παράλληλα δε έκρυψε πως επηρέασε αρνητικά το ΠΑΣΟΚ και κυρίως τους νέους, η υπόθεση με την Εύα Καϊλή χωρίς όμως τελικά – όπως υποστήριξε- να «λαβώσει» τη δυναμική του Κινήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος