Στις Σέρρες στις 29 Ιουνίου η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Αποδεκτή έγινε η πρόταση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού, καθώς και στην επετειακή συναυλία το βράδυ της 29ης Ιουνίου, κατά την οποία θα παρουσιαστεί σε πρώτη εκτέλεση «Ο Ύμνος των Σερρών» του Σερραίου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Ανδρέου. Την επίσημη πρόσκληση επέδωσε ο κ. Δήμαρχος κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επίσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε και την πρόσκληση να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις της 29ης Ιουνίου και να παρελάσει άγημα της Προεδρικής Φρουράς, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες και η εξέλιξη της πανδημίας. Στις Σέρρες στις 29 Ιουνίου  η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ο κ.Χρυσάφης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Σερρών «Ελλάδα 2021 – Σέρρες 2021»για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρωτοβουλία του Δήμου Σερρών να αποδοθεί ο τίτλος του Στρατηγού στον ήρωα Εμμανουήλ Παπά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε η συνδρομή της Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε ο Εμμανουήλ Παπάς να τιμηθεί με τον τρόπο που του αρμόζει ως ένας μεγάλος αγωνιστής της Επανάστασης του 1821.
Πρόταση, στην οποία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και ως Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, εξέφρασε την πλήρη στήριξή της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος