Στα «κόκκινα» και ο Στέλιος Πόζογλου

Η παροικία των παικτών που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και αγωνίζονται δανεικοί στον Πανσερραϊκό μεγαλώνει κι άλλο στις Σέρρες με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός να προαναγγέλλει σήμερα την απόκτηση του Στέλιου Πόζογλου.

Ο 21χρονος επιθετικός αναμένεται να ακολουθήσει τους Κάκκο, Τσελεπίδη, Κτιστόπουλο και Παναγιωτίδη στις Σέρρες και να φορέσει κι αυτός την κόκκινη φανέλα. Ο Στέλιος Πόζογλου γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1996 στη Θεσσαλονίκη και θεωρούνταν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός κατάφερε στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ να πετύχει και το πρώτο του γκολ και μάλιστα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε παιχνίδι για το Europa league στις 12 Δεκεμβρίου 2013 κι ενώ ο ΠΑΟΚ έχανε στην Τούμπα από την ΑΖ Αλκμαάρ με 1-2, ο Χιουμπ Στέφενς πέρασε στο 74ο στη θέση του Στοχ τον Στέλιο Πόζογλου και ο νεαρός κατάφερε στο 90ο με κεφαλιά να κάνει το 2-2.

Στα «κόκκινα» και ο Στέλιος Πόζογλου
Η στιγμή της αλλαγής με τον Στοχ. 16 λεπτά μετά ο Πόζογλου πέτυχε το πρώτο του Ευρωπαϊκό γκολ

Εκείνη τη χρονιά ο Πόζογλου έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και σε ένα παιχνίδι κυπέλλου. Την επόμενη περίοδο (2014-15) με προπονητές τους Άγγελο Αναστασιάδη και Γιώργο Γεωργιάδη ο Πόζογλου έπαιξε σε 10 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ (σε δύο βασικός), ένα κυπέλλου κι ακόμα ένα Ευρωπαϊκό. Ο Στέλιος Πόζογλου στάθηκε άτυχος αφού στο ξεκίνημα της χρονιά 2015-16 σε φιλικό παιχνίδι με την Κ20 κόντρα στη Βέροια το Σεπτέμβριο είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι έμεινε εκτός δράσης για τρεις ολόκληρους μήνες. Η προηγούμενη χρονιά ήταν κακή για τον νεαρό επιθετικό αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το σύνδρομο των κοιλιακών και το Μάρτιο του 2016 έκανε εγχείρηση στο Διαβαλκανικό.

Στα «κόκκινα» και ο Στέλιος Πόζογλου
Το γκολ κόντρα στην Αλκμαάρ

Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου δόθηκε δανεικός σε ομάδα της Κύπρου προκειμένου να βρει τα πατήματά του και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να επιστρέψει πιο δυνατός. Έτσι δόθηκε δανεικός στην  Καρμιώτισσα Πολεμιδίων που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Πρόκειται για την ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι ο Δημήτρης Πόποβιτς και πάλι με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.  Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί  στην ομάδα της Καρμιώτισσας και ο δανεισμός του εκεί ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Στα «κόκκινα» και ο Στέλιος Πόζογλου
Ξεκίνησαν οι Τσελεπίδης, Παναγιωτίδης, Κτιστόπουλος, ακολούθησε ο Κάκκο και τώρα ο Πόζογλου

Ο Πανσερραϊκός έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του και όπως προανήγγειλε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα πάρει μέρος στην αυριανή προπόνηση της ομάδας. Χαρακτηριστικά οι «κόκκινοι» γράφουν:
«Και ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος αυτές τις μέρες δεν μπορεί να κουνηθεί απ’το πολύ φαΐ τα Λιοντάρια προετοιμάζονται εντατικά για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό με νέα πρόσωπα στο ρόστερ τον Γκούρτσα και από αύριο και τον Πόζογλου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος