Στ. Κυμπουρόπουλος από Σέρρες: Η Ευρώπη είναι εδώ για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών

Το μήνυμα ότι η Ευρώπη είναι εδώ και ακούει τους Ευρωπαίους πολίτες μετέφερε στις Σέρρες ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο πλαίσιο περιοδείας του σε έντεκα πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης.

«Στόχος αυτών των επισκέψεων είναι να μεταφέρω το μήνυμα της Ευρώπης, να ακούσω τις δυσκολίες και τα προβλήματα των πολιτών έτσι ώστε να μπορέσουμε και το επόμενο διάστημα από τα Ευρωπαϊκά έδρανα με τις πολιτικές μας να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις ζωές των πολιτών. Αυτό το μήνυμα θέλω να μεταφέρω, ότι η Ευρώπη είναι εδώ, ακούει και με αυτό το σκεπτικό πρέπει όλοι να συμμετέχουμε στις εκλογές της 9ης Ιουνίου για να στείλουμε το μήνυμα τι Ευρώπη θέλουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Κυμπουρόπουλος ενώ για το λόγο που οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν την ΝΔ σε αυτές τις εκλογές τόνισε: «Στηρίζουμε τη Ν.Δ. και αντίστοιχα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα γιατί είναι η δύναμη εκείνη, η οποία με λογική, σύνεση αλλά και με ένα τρόπο ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος προχωράει χωρίς βερμπαλισμούς και χωρίς ακρότητες. Θέλει να προστατέψει τον αγρότη αλλά και όλους τους πολίτες όσο διαφορετικοί κι αν είναι».

Στ. Κυμπουρόπουλος από Σέρρες: Η Ευρώπη είναι εδώ για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σερρών κ.κ. Θεολόγο παρουσία και του προέδρου της ΔΕΕΠ Σερρών Θόδωρου Καμπούρη

Όσο για τα θέματα που θα κληθεί το νέο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να διαχειριστεί άμεσα μετά τις εκλογές ο κ. Κυμπουρόπουλος τόνισε ότι αυτά είναι το μεταναστευτικό, η εξωτερική ασφάλεια και η ασφάλεια των τροφίμων γιατί όπως υπογράμμισε το τι τρώμε και πως το τρώμε και από πού έρχεται η παραγωγή της τροφής έχει άμεσο αντίκτυπο γενικότερα για την ασφάλεια. «Αν σε αυτά βάλουμε μέσα και το θέμα της υγείας πρέπει να παλέψουμε και να δοθούν μάχες της λογικής για την ερχόμενη πενταετία. Για αυτό ξανά θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο γιατί θέλω να είμαι εδώ, να δώσω μάχες και να συνεχίσω τον αγώνα τον οποίο ξεκίνησα το 2019» συμπλήρωσε ο Έλληνας Ευρωβουλευτής.   

Στ. Κυμπουρόπουλος από Σέρρες: Η Ευρώπη είναι εδώ για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών
Ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ Θεολόγο

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Νομό Σερρών ήταν η Μητρόπολη Σερρών όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο με τον οποίο είχε μια συζήτηση για θέματα επικαιρότητας, κοινού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, όπως αυτά του μεταναστευτικού, της έξαρσης της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητος, αλλά και της διακονίας της ορθόδοξης Εκκλησίας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθα.

Στ. Κυμπουρόπουλος από Σέρρες: Η Ευρώπη είναι εδώ για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών
Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο παρουσία του βουλευτή Θεόφιλου Λεονταρίδη και του προέδρου της ΔΕΕΠ Θόδωρο Καμπούρη

Στη συνέχεια ο κ. Κυμπουρόπουλος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο οποίος εξήρε την προσφορά του Έλληνα Ευρωβουλευτή, δήλωσε περήφανος που ένας τέτοιος άνθρωπος εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές.

Στ. Κυμπουρόπουλος από Σέρρες: Η Ευρώπη είναι εδώ για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών
Στη σύσκεψη στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων

Στη σύσκεψη που ακολούθησε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο Διοικητήριο με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιο Μαλλιαρά και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων συμμετείχε και ο Υφυπουργός εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

Στ. Κυμπουρόπουλος από Σέρρες: Η Ευρώπη είναι εδώ για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο και ζήτησε από τον κ. Κυμπουρόπουλο την προώθηση ζητημάτων του επιχειρείν στην Ευρώπη ενώ μαζί με τους εκπροσώπους των παραγωγικών δυνάμεων τέθηκαν στους δύο καλεσμένους ζητήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις, όπως ο νέος φορολογικός νόμος και η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

Στ. Κυμπουρόπουλος από Σέρρες: Η Ευρώπη είναι εδώ για να βελτιώσουμε τις ζωές των πολιτών
Στο Μουσείο παγωτού με τον υφυπουργό Εσωτερικών Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, τους βουλευτές Αναστάσιο Χατζηβασιλείου και Θεόφιλο Λεονταρίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο και Δημάρχους του Νομού Σερρών.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος επισκέφθηκε το θεματικό πάρκο «μουσείο παγωτού» της ΚΡΙ-ΚΡΙ, όπου ξεναγήθηκε σε αυτό από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας Παναγιώτη Τσινάβο,  βρέθηκε στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ηλιαχτίδα” και στον Σύλλογο Φίλων & Εθελοντών Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών ενώ η περιοδεία του στις Σέρρες ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Σερρών της Ν.Δ. η οποία πραγματοποιήθηκε στο Cityζεν όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες των Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος