Σπυρόπουλος: Απαραίτητος ο συντονισμός των υπηρεσιών για τους ελέγχους στις Σέρρες

Δεν υπήρξε συντονισμός των υπηρεσιών που διενεργούν ελέγχους για τον περιορισμό της πανδημίας covid-19, αποκάλυψε σήμερα μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Για το λόγο αυτό κάθε Δευτέρα – κατά τη διάρκεια της πανδημίας – μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και με την σύμφωνη γνώμη του Διοικητή της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας Άγγελου Μπίνη, πραγματοποιούνται συσκέψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων με απώτερο στόχο τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών που διενεργούν ελέγχους.
Σπυρόπουλος: Απαραίτητος ο συντονισμός των υπηρεσιών για τους ελέγχους στις Σέρρες
Ο κ. Σπυρόπουλος είπε ακόμη πως πρόσβαση στο ημερήσιο πρόγραμμα ελέγχων έχουν μόνο οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών ενώ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Διοικητήριο, ενημέρωσε για την καθοδική πορεία των κρουσμάτων που παρατηρήθηκε την εβδομάδα που προηγήθηκε και την μείωση των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σερρών. Ακολούθησε αλληλοενημέρωση για τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Τέλος σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, όσον αφορά τον προγραμματισμό και τον συντονισμό τους, η ηλεκτρονική πλατφόρμα cloud, στην οποία έχουν πρόσβαση οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και παρακολουθείται από την Ενιαία Αρχή Διαφάνειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος