Σπήλαιο Αλιστράτης: Με βήμα ταχύ για δημιουργία Μουσείου Εικονικής Πραγματικότητας

Τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΑΝΕΣΕΡ Σερρών μέσω χρηματοδοτήσεων, έχει στη φαρέτρα της η προσπάθεια του Σπηλαίου Αλιστράτης για την δημιουργία καινοτόμου μουσείου εικονικής πραγματικότητας, το οποίο θα είναι και το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή.

Η διαβεβαίωση δόθηκε στη συνάντηση του Προέδρου του ΔΣ του Σπηλαίου Αλιστράτης κ. Θόδωρου Κορδοκούζη, του Επιστημονικού Δ/ντη Νίκου Καρτάλη με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Πρόεδρο της ΑΝΕΣΕΡ και Περιφερειακού Συμβούλου κ Δημήτρη Καρυπίδη.

Σπήλαιο Αλιστράτης: Με βήμα ταχύ για δημιουργία Μουσείου Εικονικής ΠραγματικότηταςΣπήλαιο Αλιστράτης: Με βήμα ταχύ για δημιουργία Μουσείου Εικονικής ΠραγματικότηταςΣπήλαιο Αλιστράτης: Με βήμα ταχύ για δημιουργία Μουσείου Εικονικής Πραγματικότητας
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Επιστημονικός Δ/ντής του Σπηλαίου Νίκος Καρτάλης είπε, πως η Περιφέρεια που κατέχει το 20% των μετοχών (το 80% ο Δήμος Ν.Ζίχνης) θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη για να ενταχθεί στο Leader, που θα «ανοίξει» το καλοκαίρι και ο χώρος που θα στεγαστεί είναι το λαογραφικό Μουσείο στην Αλιστράτη. Εάν κυλήσουν όλα βάσει χρονοδιαγράμματος το Μουσείο εικονικής πραγματικότητας θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος