Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Π.Ε. Σερρών: «Μάχη ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο»

Κάλεσμα συμμετοχής στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, 16 Ιουνίου, στις 13.00 και στις 18.00 στην πλατεία Ελευθερίας, ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά απευθύνει το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Π.Ε. Σερρών.

«Όλοι στην μάχη για να καταδικάσουν την κυβέρνηση της Ν.Δ. για το αντεργατικό τερατούργημα που κατέθεσε στη βουλή και για να απαιτήσουμε την άμεση απόσυρσή του. Τον σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας 8ωρο, πενθήμερο, 40ωρο, την Κυριακάτικη αργία καθώς και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το δικαίωμα στην απεργία, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και τα άλλα δικαιώματά μας που επιχειρεί να καταργήσει ή να περιορίσει η κυβέρνηση είναι κατακτήσεις που η εργατική τάξη επέβαλε με αμέτρητες θυσίες και σκληρούς ταξικούς αγώνες» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Σωματείου, διεκδικώντας παράλληλα συλλογικές συμβάσεις εργασίας και αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ