Σέρρες: Υπεγράφη η σύμβαση για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Άρση κινδύνου πρόκλησης πλημμυρών με αποκατάσταση φθορών σε αναχώματα του ποταμού Στρυμόνα και εργασιών άρσης εμποδίων από υδατορέματα της ΠΕ Σερρών», προϋπολογισμού 1.150.000.00 ευρώ, υπέγραψε σήμερα το πρωί,  ο Aντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας.

Η παρούσα σύμβαση αφορά εργασίες εκβάθυνσης των κοιτών και αποκατάστασης των φθορών των αναχωμάτων του ποταμού Στρυμόνα, κυρίως στην περιοχή του αγροκτήματος Παλαιοκώμης και στην εκβολή του χείμαρρου Καστρόλακκα, της συλλεκτήριας Τάφρου του αντλιοστασίου Β2, της τάφρου Μαυροθάλασσας, του χειμάρρου Κερκινίτη στο τμήμα εκατέρωθεν της γέφυρας του Δ.Δ. Σιδηροχωρίου και στα υδατορέματα της Π.Ε. Σερρών που θα προκύψει έκτακτη ανάγκη κατά της διάρκεια της σύμβασης του έργου.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού τεχνικών στον ποταμό Στρυμόνα, στον ποταμό Αγγίτη, στην τάφρο Μπέλιτσας και σε όποιο άλλο υδατόρεμα της Π.Ε. Σερρών προκύψει ανάγκη κατά της διάρκεια της σύμβασης του έργου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος