Σέρρες: Χ. Γιαννούλης – «Ο Μητσοτάκης ευθύνεται για Καραμανλή»

Ευθύνες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επέρριψε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ κ. Χρήστος Γιαννούλης, απο τις Σέρρες, για ένταξη του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, λίγο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε στις Σέρρες εν όψει των προκριματικών εκλογών του κόμματος για την εκλογή υποψήφιων ευρωβουλευτών, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χθες το απόγευμα, στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης , συνοδευόμενος απο την Δώρα Τσαμπάζη και τον γραμματέα της Νομαρχιακή Γιώργο Θωμαϊδη, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργό θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ένταξη του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις εκλογές.

Υποστήριξε ότι «δεν έχουν ευθύνη οι εκλογείς, για την εκλογή Καραμανλή αλλά ο πρωθυπουργός». Για τον κ. Καραμανλή , ισχυρίστηκε πως «όσο αρνείται την ανάληψη ευθυνών τόσο ενισχύεται το ζήτημα της ανθρωποκτονίας απο ενδεχόμενο δόλο»  και τον κάλεσε «να αποδεχθεί τις διαδικασίες της δικαιοσύνης όπως ο κάθε Έλληνας». Όπως είπε, «ο Νομός Σερρών αδικείται με την διασύνδεση του με τον Καραμανλή».

Ο κ. Γιαννούλης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφέρθηκε στην μεγάλη αύξηση των διοδίων και στα επιπρόσθετα προβλήματα που δημιουργεί στον εμπορικό και εργαζόμενο κόσμο.

Αναφορά έκανε στην αδιαφάνεια με την οποία -όπως υποστηρίζει- «διατέθηκαν 2,5 δις ευρώ απο το Ταμείο Ανάκαμψης και σήμερα ελέγχεται η κυβέρνηση απο την Ευρωπαϊκή Ένωση», ενω τόνισε πως «το 41% που ο ελληνικός λαός έδωσε στη Ν.Δ. δεν σημαίνει οτι λευκή επιταγή οπως το εξέλαβε ο Κυριακός Μητσοτάκης που λειτουργεί με αλαζονεία, με διαφθορά και υποχώρηση του κράτους δικαίου».  

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές υπογράμμισε επίσης πως οι προοδευτικές δυνάμεις , είναι αυτές που μπορούν να αποτελέσουν ανάχωμα στην ακροδεξιά και να οδηγήσουν την Ένωση σε ενα δρόμο με προοδευτικό πρόσημο.

Κάλεσε ολα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Σέρρες: Χ. Γιαννούλης – «Ο Μητσοτάκης ευθύνεται για Καραμανλή»

Μετά την συνέντευξη Τύπου , πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για την λίστα των ευρωβουλευτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος