Σέρρες: Ξεκίνησαν οι εργασίες για να κλείσει η τρύπα στον κεντρικό δρόμο του Νέου Σουλίου

Νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου Εμμανουήλ Παππά έπιασαν δουλειά για να κλείσει η μεγάλη τρύπα που άνοιξε στον κεντρικό δρόμο του Νέου Σουλίου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους οι εργασίες θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες με τον δρόμο να παραμένει κλειστός για μεγάλο διάστημα. Το νερό που διέρχεται από τον ορθογωνικό οχετό μήκους 700 μέτρων είναι ικανό να δημιουργήσει και μεγαλύτερα προβλήματα, γι’ αυτό θα γίνει αποξήλωση του οδοστρώματος γύρω από την τρύπα για να εντοπιστεί η βλάβη.

Σέρρες: Ξεκίνησαν οι εργασίες για να κλείσει η τρύπα στον κεντρικό δρόμο του Νέου Σουλίου

Για την χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης της ζημιάς ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας, αφού τόνισε ότι πρέπει να προηγηθούν μελέτες που θα αναδείξουν το μέγεθος του προβλήματος υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών: «Έχουμε έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, γιατί ο οχετός είναι ένα δίκτυο όμβριων υδάτων. Θα πρέπει να δούμε πόσο θα στοιχίσει η αποκατάσταση της ζημιάς για να έχουμε μια τάξη μεγέθους του ποσού και μετά θα πρέπει, γιατί τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν αντέχουν τέτοιου είδους επεμβάσεις, να χρηματοδοτηθούμε στα πλαίσια της θεομηνίας στους κωδικούς είτε από το Υπουργείο Εσωτερικών είτε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών».

Σέρρες: Ξεκίνησαν οι εργασίες για να κλείσει η τρύπα στον κεντρικό δρόμο του Νέου Σουλίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος