Σέρρες: Ξεκινά στις 15/5 διαδικτυακά το 3ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Το 3ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Αν. Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνουν στις 15 και 16 Μαΐου 2021, αποκλειστικά διαδικτυακά, οι αντίστοιχοι Φ.Σ της εν λόγω περιοχής υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

«Είναι ένα συνέδριο που στηρίζεται στις βασικές αρχές που πρεσβεύουμε για τον φαρμακοποιό του μέλλοντος, εστιάζοντας στη διά βίου μάθηση, όπως φαίνεται μέσα από τα επίκαιρα και επιστημονικά θέματα που θα αναπτύξουν Καθηγητές Πανεπιστημίων και εκλεκτοί συνάδελφοι φαρμακοποιοί, και στην ανάδειξη του ρόλου του φαρμακείου ως πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Παράλληλα, μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου θα παρουσιάσουμε το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα του φαρμακοποιού εν καιρώ πανδημίας, πόσο δύσκολο είναι να ασχοληθεί ουσιαστικά με το λειτούργημά του, που είναι να παρέχει την επιστημονική συμβουλή του σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της φαρμακοθεραπείας και τη συμμόρφωση των ασθενών με τη φαρμακευτική αγωγή τους.
Ακόμη, θα εστιάσουμε στο θέμα της ψυχολογικής πίεσης που υφίστανται οι φαρμακοποιοί τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς καλούνται να διεκπεραιώσουν εργασίες, εκτός της δικής τους αρμοδιότητας, χωρίς αμοιβή και χωρίς ουσιαστική αναγνώριση από το κράτος
», δήλωσε ο κ. Αναστάσης Ρόντσης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών, που έχει την οργανωτική ευθύνη του συνεδρίου.
Το συνέδριο περιλαμβάνει συζητήσεις, ομιλίες και εισηγήσεις σπουδαίων επιστημόνων και απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και φαρμακοϋπαλλήλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και φοιτητές από τα τρία Τμήματα Φαρμακευτικής (ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και Πανεπιστημίου Πατρών).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και για να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε το www.panmakthrakiko.gr.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ