«Λαβράκι « από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εμμανουήλ Παππά, κατά τη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα σε περιοχή των Σερρών καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, με τη συνδρομή της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε να έχει παραβιάσει τον μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα τη μειωμένη καταγραφή της.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε, ότι το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο, διέπραξε 5 διαρρήξεις οικιών σε περιοχή των Σερρών, όπου σε δύο από αυτές αφαίρεσε ηλεκτρικά εργαλεία, διάφορα αντικείμενα και 500 λίτρα πετρελαίου.
Στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Επίσης στην οικία βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή το 2023 από οικία σε περιοχή των Σερρών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος