Με σύμμαχο τον καλό καιρό επισκέπτες από όλη τη χώρα αλλά και από τη γειτονική Βουλγαρία βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης.
Τα λιμανάκια της Κερκίνης και του Λιθοτόπου «βούλιαξαν» από κόσμο όλων των ηλικιών που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του ξεχωριστού υδροβιότοπου κάνοντας βαρκάδα, παρατήρηση πουλιών, ιππασία, βόλτες με ποδήλατα κ.α.

Στην περιοχή βρέθηκε κι ένα γκρουπ από τη Βουλγαρία ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες ήταν από τη Θεσσαλονίκη που επέλεξαν την Κερκίνη και λόγω της κοντινής απόστασης.

Η πληρότητα στα καταλύματα αγγίζει το 100% με αρκετούς να το συνδυάζουν με το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου.


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες στο λιμανάκι του Λιθοτόπου όπου o τοπικός σύλλογος «Λίμνης Δράση» είχε ετοιμάσει την 1η «Γιορτή πίτας» με το ποντιακό περέκ από τα χέρια της κ. Φανής να γίνεται ανάρπαστο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος