Σέρρες: Βόλτα στους δρόμους της πόλης από τους αναβιωτές της αναπαράστασης της μάχης του Ρούπελ

Έλληνες και Γερμανούς στρατιώτες με στολές του Β Παγκοσμίου πολέμου, γυναίκες με ρούχα και κόμμωση της εποχής αντίκρυσσαν όσοι Σερραίοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης.

Σέρρες: Βόλτα στους δρόμους της πόλης από τους αναβιωτές της αναπαράστασης της μάχης του Ρούπελ

Οι αναβιωτές, Έλληνες, Κύπριοι, Βούλγαροι και Ρουμάνοι που συμμετέχουν στην αναβίωση της μάχης του Ρούπελ, μια μέρα μετά την πετυχημένη αναπαράσταση μόνο για μαθητές και πριν την αυριανή μεγάλη κεντρική εκδήλωση στο θρυλικό οχυρό, έκαναν βόλτα στους δρόμους της πόλης των Σερρών, φωτογραφήθηκαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο όπως και μπροστά από το άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά στην πλατεία Ελευθερίας κάθισαν σε καφετέριες της πόλης και το μεσημέρι τους υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλα Δριγκα και οι Αντιδήμαρχοι Νικος Φρυδάς και Χρυσούλα Καρασουλτάνη.

Σέρρες: Βόλτα στους δρόμους της πόλης από τους αναβιωτές της αναπαράστασης της μάχης του Ρούπελ

Οι αναβιωτές με μέλη του Συλλόγου Στενωπού Οχυρώσεις Μπέλλες Αγκίστρου κάλεσαν τους Σερραίους στην αυριανή μεγάλη κεντρική εκδήλωση η οποία θα προσελκύσει, όπως κάθε χρόνο, χιλιάδες κόσμου από ολόκληρη την Ελλάδα.

Σέρρες: Βόλτα στους δρόμους της πόλης από τους αναβιωτές της αναπαράστασης της μάχης του Ρούπελ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος