Σέρρες: Τους πρώτους 52 ανακοίνωσε ο Θ. Αραμπατζής

Toυς 52 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής.  

Σέρρες: Τους πρώτους 52 ανακοίνωσε ο Θ. Αραμπατζής

Στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων ο κ. Αραμπατζής πραγματοποίησε την πρώτη του πολιτική ομιλία, κατά τη διάρκεια της οποίας αφού ανέφερε στο έργο της δημοτικής αρχής έθεσε τους στόχους της νέας περιόδου : στην κοινωνική πολιτική, στην καθαριότητα και στα μεγάλα έργα.Σέρρες: Τους πρώτους 52 ανακοίνωσε ο Θ. ΑραμπατζήςΣέρρες: Τους πρώτους 52 ανακοίνωσε ο Θ. Αραμπατζής Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συνολική αποπληρωμή όλων των συσσωρευμένων χρεών του Δήμου στην αγορά, στη δημιουργία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, στη βελτίωση του τομέα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων, στην αύξηση στον τουρισμό, στην ανοδική πορεία του Αυτοκινητοδρομίου, στην εξόφληση των χρεών της ΚΕΔΗΣ, στην ανάπτυξη προγραμμάτων παροχής κοινωνικών υπηρεσιών για ΚΔΑΠ, και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, όπως επίσης και στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι».

Σέρρες: Τους πρώτους 52 ανακοίνωσε ο Θ. ΑραμπατζήςΣέρρες: Τους πρώτους 52 ανακοίνωσε ο Θ. ΑραμπατζήςΣέρρες: Τους πρώτους 52 ανακοίνωσε ο Θ. Αραμπατζής«Είμαστε μια δημοτική κίνηση που δεν ήρθε απλά να κερδίσει μια εκλογή και μετά να πάει σπίτι της. Έχουμε αυτά τα τελευταία χρόνια δημιουργήσει πρώτα από όλα ένα στελεχιακό δυναμικό, μοναδικό σε γνώσεις και εμπειρία, ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε θέση και για κάθε περίσταση» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ. Αραμπατζής τονίζοντας με έμφαση ότι … ήταν, είναι και θα παραμείνει άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος