Σέρρες: Το πρόγραμμα επίσκεψης του Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ του Α. Ξανθού

Σειρά επαφών και συναντήσεων στην Π.Ε Σερρών, θα έχει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ρεθύμνου, π. Υπουργού Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος επισκέπτεται τις Σέρρες αύριο Παρασκευή για να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τον γιατρό και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Αργυριάδη που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο.

Στις 10.30 ο κ. Ξανθός θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Ροδόπολης, στις 12.30 θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών και μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί και θα συζητήσει με το Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Σερρών (ΕΝΙΣ), το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και το Δ.Σ του Σωματείου Συμβασιούχων (ΙΔΟΧ), Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Στις 18.30 θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών και στις 19.00 με αντιπροσωπείες των Συλλόγου Διαβητικών Νομού Σερρών, Συλλόγου καρκινοπαθών Σερρών, Συλλόγου ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας. Υπόμνημα θα του επιδώσει ο Σύλλογος νεφροπαθών Σερρών. Στις 9 το βράδυ θα συμμετάσχει στην εκδήλωση μνήμης για το Νίκο Αργυριάδη στην αίθουσα «ΑΣΤΕΡΙΑ» των Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος