Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο

Παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη των αγώνων του Περιφερειακού τουρνουά Επίλεκτων αθλητών Κ14 χάντμπολ που φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών.  Η διοργάνωση που διεξάγεται στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδιασμού της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών και την υποστήριξη της ομάδας χάντμπολ του Πανσερραϊκού.

Με αυτούς τους αγώνες, που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, εγκαινιάζεται και το νέο παρκέ στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών του οποίου η τοποθέτηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο
Μια μπάλα κι ένα λάβαρο της ΟΧΕ το δώρο από την ομοσπονδία του χάντμπολ στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή

«Είμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε τα παιδιά που ήρθαν στις Σέρρες για να αγωνιστούν σε μια ωραία διοργάνωση» είπε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής υπογραμμίζοντας ότι ο Νομός Σερρών έχει μια μακρά παράδοση στον αθλητισμό και ανάλογες διοργανώσεις συμβάλλουν στο να πρωτοπορούν οι Σέρρες στα αθλητικά γεγονότα.

Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο
Σκόραρε με άψογο στιλ με την μπάλα του χάντμπολ ο Κώστας Καραμανλής που σε παιδική ηλικία είχε ασχοληθεί με το άθλημα

«Για αυτό το λόγο σε συνεργασία με το Δήμο εργαζόμαστε έτσι ώστε το νέο κολυμβητήριο να πάρει «σάρκα και οστά». Η μελέτη έχει δημοπρατηθεί οπότε πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα. Έχουμε εξασφαλισμένα κονδύλια ώστε επιτέλους οι αθλητικές εγκαταστάσεις να μπορέσουν να εξασφαλιστούνε» είπε ο κ. Καραμανλής που δοκίμασε με επιτυχία ένα σουτ σε μια εστία πετυχαίνοντας γκολ. Μάλιστα, ο Υπουργός αποκάλυψε ότι σε μικρή ηλικία είχε ασχοληθεί για ένα μικρό διάστημα με το χάντμπολ.

Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο

Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου έκανε δώρο στον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη μια μπάλα του χάντμπολ

«Η καρδιά του Ελληνικού χάντμπολ χτυπά στις Σέρρες. Τα παιδιά που βρίσκονται στην πόλη μας θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες» είπε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης τονίζοντας ότι στόχος του Δήμου Σερρών είναι η φιλοξενία πολλών αθλητικών διοργανώσεων όλων των αθλημάτων στο κλειστό γυμναστήριο που πλέον έχει ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο παρκέ.

Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο
Γκολ και από τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη που δοκίμασε τις επιδόσεις του στο χάντμπολ

Ο πρώτος πολίτης της πόλης των Σερρών δοκίμασε κι αυτός τις επιδόσεις του στο άθλημα, πέτυχε γκολ ενώ σχολίασε ότι η κόρη του ήταν αθλήτρια του χάντμπολ.

Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο
Ο συντονιστής Βορείου Ελλάδος Κώστας Αλεξιάδης με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Κώστα Σταματιάδη και ο διευθυντής επικοινωνίας της ομοσπονδίας Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου

Ο Κώστας Αλεξιάδης, υπεύθυνος συντονιστής για την ανάπτυξη του αθλήματος στη  Βόρεια Ελλάδα, από τους σπουδαιότερους αθλητές που ανέδειξε το Σερραϊκό χάντμπολ μίλησε για την επιτυχία της διοργάνωσης, αφού φιλοξενούνται στις Σέρρες πάνω από 110 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα ενώ ευχαρίστησε το Δήμο Σερρών, την ομοσπονδία, τους χορηγούς και τον σύλλογο του τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό. Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου μίλησε για την άριστη συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο Σερρών αλλά και τις ομοσπονδίες με στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού και του τόπου.

Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο

Το συγκεκριμένο τουρνουά εντάσσεται στο πρωτοποριακό πρόγραμμα ανάπτυξης που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ομοσπονδία και έχει σαν στόχο την ανίχνευση ταλέντων και την εξεύρεση αθλητών που θα στελεχώσουν στο μέλλον τις Εθνικές ομάδες. Στο τουρνουά των Σερρών συμμετέχουν περισσότεροι από 110 αθλητές από έξι Περιφέρειες της Ελλάδος (Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Πελοπόννησος, Βορειοδυτική Ελλάδα και Νήσων).

Σέρρες: Το αύριο του Ελληνικού χάντμπολ σε τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο

Οι τεχνικοί σύμβουλοι/προπονητές που διδάσκουν εκ μέρους της ΕΑΠ/ΟΧΕ στις Σέρρες (Αγόρια Κ14) είναι οι Γιώργος Κρανάκης, Στέλιος Αλεπουδέας, Θόδωρος Τογανίδης, Μιχάλης Αντωνιάδης, Αντώνης Τσολάκος, Τάσος Χατζηπαρασίδης, Γιάννης Μεϊμαρίδης και ο συντονιστής Βορείου Ελλάδος Κώστας Αλεξιάδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος