Σέρρες : Τιμήθηκε η μάχη των οχυρών

Ογδόντα ένα χρόνια από τη μάχη των οχυρών και ξύπνησαν οι μνήμες  σήμερα το πρωί κατά την πραγματοποίηση εκδήλωσης  τιμής αυτών που υπερασπίστηκαν και θυσιάστηκαν για την πατρίδα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε  ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλή και τη Βουλή  η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή.

Σέρρες : Τιμήθηκε η μάχη των οχυρών Σέρρες : Τιμήθηκε η μάχη των οχυρών Σέρρες : Τιμήθηκε η μάχη των οχυρών Σέρρες : Τιμήθηκε η μάχη των οχυρών

Την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες τέλεσε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές του τόπου, προσκλητήριο νεκρών και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, οι βουλευτές Σερρών: ΝΔ Θεόφιλος Λεονταρίδης, ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, Ελληνικής Λύσης, Κώστας Μπούμπας, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο διοικητής του 10ου Συντάγματος Χρήστος Σγουρομάλλης, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και εκπρόσωποι σωματείων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος