Σέρρες: Θλίψη για τον θάνατο του Θ. Αραμπατζή- Συλλυπητήρια μηνύματα

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή.

  • «Θόδωρε σε αποχαιρετώ με θλίψη με μια πρόσφατη -Αύγουστος 2021- φωτογραφία μας, εκεί που ήξερες πάντα να διαπρέπεις. Στη δουλειά, στην προσπάθεια, στην προκοπή… Θα θυμόμαστε πάντα την ευγενική σου προσφορά στα κοινά του τόπου μας, τον πολιτικό σου πολιτισμό, την ηπιότητα του χαρακτήρα σου που συνδυαζόταν αρμονικά με την αποτελεσματικότητά σου, θα θυμόμαστε τον καλό οικογενειάρχη, τον χαμογελαστό και αξιοπρεπή δημοτικό άρχοντα. Καλό Παράδεισο Θόδωρε… Απίστευτο…Θλιβερό…Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους, τους πολλούς του φίλους» υποστηρίζει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή.
  • «Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.Φίλε μου, καλό σου ταξίδι» υποστηρίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Τάσος Χατζηβασιλείου
  •  «Πληροφορήθηκα με θλίψη την αδόκητη απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, υποψηφίου Δημάρχου Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ». Υπηρέτησε με πίστη στις απόψεις του τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της σερραϊκής γης που θα τον υποδεχθεί» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
  • «Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, ενός αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν. Ο Θόδωρος υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα τα κοινά από τη θέση του Προέδρου στον πρώην Δήμο Καπετάν Μητρούση αλλά και σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Σερρών ως πρόεδρος στη ΔΕΥΑΣ, στο Αυτοκινητοδρόμιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γνώρισα καλύτερα τον Θόδωρο και διαπίστωσα τη μεγάλη αγάπη του για τον τόπο μας, τα δύο τελευταία χρόνια που βρεθήκαμε μαζί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αν και σε διαφορετικά μετερίζια. Η συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη και όταν διαφωνούσαμε ήταν πάντα εποικοδομητική για τους Δημότες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη. Τον αποχαιρετούμε με βαθιά λύπη και σεβασμό» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.
  •  «Είναι πρόωρο, απρόβλεπτο και άδικο για έναν άνθρωπο στα 62 του, που έκανε ο,τι επιστημονικά προβλεπόταν για την πανδημία, να φεύγει τελικά από αυτήν. Ενεργός στο Δημοτικό Συμβούλιο, πολύπειρος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ψύχραιμος και συνετός στα λόγια του, άξιος επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης ήταν ο Θόδωρος.Ο θάνατός του μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σερρών και 10ημερη διασωλήνωση στην ΜΕΘ, αφήνει κενό στην Αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία. Θερμά συλλυπητήρια και πολύ κουράγιο στους οικείους» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξη «Δύναμη Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου.
  • Η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θεόδωρου Αραμπατζή  για την πρόωρη απώλειά του.
  •  «Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση, καθώς η προσφορά του Θ. Αραμπατζή όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών υπήρξε καθοριστική και αδιαμφισβήτητη. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του» υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΟΕΒΕΣ Σερρών.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος