Σέρρες : Θετικά τα μηνύματα για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Με αισιοδοξία και κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στην οργάνωση  του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί στις Σέρρες η διαδικασία  αυτοοργάνωσης, με την συμμετοχή του Γιώργου Αρβανιτίδη, βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αρβανιτίδης , επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με ευθύνη θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ελληνικού λαού και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων την δύσκολη αυτή εποχή, μετά την άσχημη κυβερνητική θητεία  του Κυριακού Μητσοτάκη , που δεν κατόρθωσε να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας και του χθες του Αλέξη Τσίπρα το οποίο τον δεσμεύει και ακυρώνει κάθε προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να οικοδομήσει ρεαλιστική πρόταση.

Σέρρες : Θετικά τα μηνύματα για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Σέρρες : Θετικά τα μηνύματα για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Αυτή η κατάσταση αυξάνει την δική μας ευθύνη προκειμένου να οικοδομήσουμε μια ρεαλιστική πρόταση που να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας , για την ακρίβεια, την πανδημία , την άθλια οικονομική κατάσταση που εχουν ερθει τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, ειπε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε πως ” Έχουμε επιλέξει την υπεύθυνη φωνή και πράξεις και διαμορφώνουμε προτάσεις που να αντιμετωπίζουν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου . Προτείνουμε στους πολίτες νέες συμμετοχικές διαδικασίες , με το ψηφιακό κόμμα και επιλέγουμε τον δρόμο της σοσιαλδημοκρατίας , με πολιτικές που μπορούν να στηρίξουν τα κοινωνικά στρώματα που πλέον αντιμετωπίζουν ζητήματα επιβίωσης. Ακολουθούμε πολιτικές που διαμορφώνουν νεα παραγωγική βάση στην χώρα , στην ενέργεια, την δημοκρατία, και ανοίγουμε τον δρόμο ενος νεου παραγωγικού μοντέλου στον αγροτικό τομέα και με κύριο στόχο την αυτάρκεια της χώρας σε αγροτικά  και διατροφικά προϊόντα, την βιωσιμότητα και την σταθερότητα εν οψει της κλιματικής αλλαγής και των αλλαγών παγκοσμίως.

Σε αυτό το πλαίσιο μεγάλη  πρόκληση είναι  η αξιοποίηση των 72 δις ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης”.

Όσον αφορά το ζήτημα των συνεργασιών ο κ. Αρβανιτίδης , υπογράμμισε πως οι όποιες συνεργασίες θα προκύψουν μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και κάλεσε του πολίτες να στηρίξουν το κόμμα και η φωνή τους θα ληφθεί υπόψιν με υπευθυνότητα.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργος Τρέντσιος , επεσήμανε  πως σήμερα μπαίνουν τα θεμέλια του κόμματος που θα οδηγήσουν στο συνέδριο με δυο σταθμούς τις εκλογές στις 8 Μαΐου νέων κομματικών οργάνων και συνέδρων.

Σέρρες : Θετικά τα μηνύματα για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Τόνισε ” Πως πλέον ο κόσμος μας ακούει και μας παρακολουθεί και περιμένει τις προτάσεις μας , να αποτυπωθούν στις επόμενες εκλογές και να βγει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενισχυμένο και ανανεωμένο. Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει άλλο, καθώς τα προβλήματα ειναι μεγάλα και πολλά και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις απατήσεις των πολιτών , δικαιώνοντας τις ελπίδες που δημιουργήθηκαν απο την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη”.

Κατά την διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε στο Ελπίδα ρεσορτ,  τον λόγο πήραν αρκετά μέλη του κόμματος  που κατέθεσαν τις αγωνίες και τις προτάσεις τους για τα προβλήματα και την πορεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σέρρες : Θετικά τα μηνύματα για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Νωρίτερα ο κ. Αρβανιτίδης , επισκέφτηκε το Σιδηρόκαστρο, οπου συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος