Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Αλέξη Τσίπρα

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Σερρών, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι μάλιστα τον ακολούθησαν στην περιοδεία του στην πόλη.Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας έφτασε στην πόλη των Σερρών στις 11.30 το πρωί, όπου στελέχη και φίλοι του κόμματος τον υποδέχτηκαν στην αρχή της οδού Ερμού. Διέσχισαν την πόλη μέσω των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και κατέληξαν στο Εργατικό Κέντρο όπου ο κ. Τσίπρας είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες. Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας μετά τις συναντήσεις στο Εργατικό Κέντρο εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης  για την κακή οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία. Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισκέφτηκε μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής βιολογικής σπιρουλίνας στην Νιγρίτα και παρακάθισε σε γεύμα.

Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Αλέξη Τσίπρα

Η  περιοδεία του του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του σε βιολογική μονάδα Σπιρουλίνας και γεύμα στη Νιγρίτα.

Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για την λειτουργία της μονάδας και είχε επαφές με αγρότες της περιοχής, όπου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το κόστος παραγωγής.

Σέρρες: Θερμή υποδοχή για τον Αλέξη Τσίπρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος