Τα Κάλαντα του Λαζάρου τραγούδησαν στον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρο Αραμπατζή παιδιά του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Σερρών και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της τοπικής Διοίκησης Σερρών το Σάββατο του Λαζάρου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά, τους ευχήθηκε υγεία και πρόοδο και όπως είπε η Ανάσταση του Λαζάρου είναι μια γιορτή ιδιαίτερα προσφιλής στον ελληνικό λαό και είναι πολύ σημαντικό η νέα γενιά να διατηρεί τα ήθη και έθιμα και τις θρησκευτικές παραδόσεις του λαού μας.
Τα παιδιά του Πανηπειρωτικού Συλλόγου συνόδευαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αργύρης Τσαμπάζης με την χοροδιδάσκαλο Βιβή Διαμαντή και μέλη του συλλόγου, ενώ τα παιδιά της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνόδευαν ο Πρόεδρός της τοπικής οργάνωσης Σερρών Στέργιος Μπάνγκος και ο συνάδελφός τους Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παντελής Χράπας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος