Την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Νέας Ζίχνης , από 18 Οκτωβρίου, εξέφρασαν ο δήμος Νέας Ζίχνης και η τοπική κοινωνία σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο παρουσία του περιφερειακού Διευθυντή της Τράπεζας Κωνσταντίνου Στάσα, του Διευθυντή του υποκαταστήματο, εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της περιοχής, και των αντιδημάρχων κυριών Γκαλαπη και Καλαποτλή.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο δήμαρχος Ν. Ζίχνης Παντελής Μπόζης επεσήμανε πως αν η τράπεζα εμμένει στην θέση της τότε ο δήμος όσο και οι έμποροι και οι κάτοικοι θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την τράπεζα.
Πρότεινε την λειτουργία του υποκαταστήματος με λιγότερο προσωπικό , σήμερα εργάζονται τέσσερα άτομα ή και την λειτουργία κάποιες ημέρες της εβδομάδας.
Ο δήμαρχος αναμένει την απάντηση της Τράπεζας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες η Τράπεζα Πειραιώς έβαλε λουκέτο στο υποκατάστημα της, στην Αλιστράτη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος