Σέρρες: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας του 20χρονου στην Άνω Καμήλα του Δήμου Σερρών.

Σ’ ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο που φέρεται  τις πρώτες πρωινές ώρες να μαχαίρωσε με λεπίδα τον άτυχο φίλο του, ύστερα από διαπληκτισμό.

Σέρρες: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονουΟι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της εν ψυχρώ δολοφονίας κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία. Όπως δηλώνουν κοινοί φίλοι των δύο νέων, ο 20χρονος διατηρούσε σχέση με πρώην κοπέλα του 21χρονου. Αν και συνυπήρχαν για ώρα -χωρίς προβλήματα- στην ίδια παρέα σε πάρκο του χωριού, ξαφνικά άρχισαν να καυγαδίζουν. Η ένταση που ακολούθησε πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν ο 21χρονος επιτέθηκε με λεπίδα στον 20χρονο. Το χτύπημα σημειώθηκε στη θωρακική κοιλότητα, με αποτέλεσμα να επιφέρει τον ακαριαίο θάνατο του άτυχου νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο δράστης ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς τις είχε  απασχολήσει κατά το παρελθόν με περιπτώσεις κλοπής. Από τις πρώτες ώρες διαφυγής του, οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι πως ήταν θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του, όπως και έγινε.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος