Σέρρες: Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενη γυναίκα από το Ιράν στο Λαγκάδι Βισαλτίας

Τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε, για δεύτερη μέρα, η επιχείρηση εντοπισμού 24χρονης γυναίκας με καταγωγή από το Ιράν η οποία αγνοείται από χθες το πρωί(12/01/22) σε ημιορεινή περιοχή στο Λαγκάδι Βισαλτίας. Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής με ένα όχημα από την Π.Υ. Σερρών και δύο του κλιμακίου της Νιγρίτας, ενώ από σήμερα στην έρευνα συνδράμουν τέσσερις άνδρες της ΕΜΑΚ. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχει και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βισαλτίας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Θόδωρο Βαδικόλια.

Η 24χρονη, ο 35χρονος σύζυγος της, o οποίος βρέθηκε νεκρός και ο 22χρονος αδελφός της, που ειδοποίησε καλώντας στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Σύμφωνα με όσα είπε ο 22χρονος βρέθηκαν στην περιοχή και στην προσπάθεια τους να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη έχασαν τον προσανατολισμό τους και  έπεσαν στο ρέμα.

Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας τους Δήμου Βισαλτίας Θόδωρος Βαδικόλιας στην ΕΡΤ Σερρών «Πιθανότατα να ήθελαν να περάσουν από το βουνό αφού το τελευταίο δίμηνο η περιοχή χρησιμοποιείται ως πέρασμα από αλλοδαπούς που δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος