Συμμορία νεαρών «ρήμαζε» περιοχές των Σερρών

Κλοπές και διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές των Σερρών, με λεία 7.000 ευρώ, είχε διαπράξει εγκληματική ομάδα πέντε νεαρών ατόμων, η δράση των οποίων εξακριβώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ηράκλειας Σερρών.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2016 έως και τον Ιούνιο του 2017, οι πέντε Έλληνες νεαροί είχαν ενωθεί σε συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε σπίτια, καταστήματα αλλά και αυτοκίνητα.

Όπως εξακριβώθηκε, διέπραξαν 7 διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια και επιχειρήσεις σε περιοχές των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, με τη συνολική αξία της λείας τους να ανέρχεται στις 7.000 ευρώ, καθώς επίσης ενέχονται σε 4 απόπειρες κλοπών από σπίτια και καταστήματα. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι διέπραξαν 6 κλοπές οχημάτων σε περιοχές των Σερρών και Θεσσαλονίκης, 5 από τα οποία εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ προσπάθησαν να αφαιρέσουν ακόμη 3 οχήματα.
Πρόκειται για ‘Eλληνες ηλικίας 18 έως 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για τη εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος