Σέρρες: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Με συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης οι συμμετέχοντες διαδήλωσαν κατά της απόφασης υποχρεωτικού εμβολιασμού ομάδων εργαζόμενων.

Σέρρες: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμώνΣέρρες: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμώνΣέρρες: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από την covid -19, με ελληνικές σημαίες στα χέρια και στους ώμους , με πανό και  πολλά συνθήματα (ακόμη και υπέρ της ορθοδοξίας) εξέφρασαν την αντίθεσή τους στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Σέρρες: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμώνΣέρρες: Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Η συμμετοχή του κόσμου  δεν ξεπερνούσε εκείνη της περασμένης εβδομάδας. Όπως και την περασμένη Τετάρτη το κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση έγινε μέσω διαδικτύου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος