Σέρρες: Streetwork για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Δράση ευαισθητοποίησης- Streetwork που θα περιλαμβάνει ενημέρωση, μουσική και έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών διοργανώνει Δήμος Σερρών, μέσω του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών.

Την Πέμπτη από τις 11 έως τη 1.30 το μεσημέρι τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Σερρών θα βρίσκονται μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια», όπου θα ενημερώνουν για το ζήτημα της έμφυλης βίας και τις υπηρεσίες που παρέχει το Συμβουλευτικό Κέντρο. Την ίδια ώρα μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Σερρών θα «ντύσουν» μουσικά την ενδιαφέρουσα δράση.

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η επιζώσα στο φακό»
Στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η επιζώσα στο φακό», στην οποία έξι ερασιτέχνες φωτογράφοι από τις Σέρρες προσέγγισαν με τη δική τους ματιά, μέσα από το φωτογραφικό τους φακό, το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών. Η έκθεση φωτογραφίας θα βρίσκεται στον πεζόδρομο μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» και την Παρασκευή από τι; 11 έως τη 1.30 το μεσημέρι.
Η δράση έχει είναι απόρροια συνεργασίας του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, του Μουσικού Γυμνασίου Σερρών και των εθελοντών ερασιτεχνών φωτογράφων- μελών του Πρότυπου Φωτογραφικού Εργαστηρίου Σερρών- Χρ. Λαμβδά, Ευστ. Γλάβα, Θωμ. Καλημέρη, Χρ. Γρηγοροπούλου και Γ. Καρατζόγλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος